Activiteiten

September t/m November 2023

Opening seizoen is op 7 september 18:00, Welkom!

Jeu de Boules middag vanaf 16 uur

Huiskamer

(inloop)

Elke maandag

en vrijdag

 

10:30-12:30u

E e n  p l e k  w a a r  i e d e r e e n  w e l k o m  i s  om iemand te ontmoeten – een praatje te maken – gewoon even niet alleen te zijn – een spelletje te doen – een krantje te lezen – mee te doen aan een activiteit als in een  h u i s k a m e r

Om 12:00 uur is er een lichte lunch, voor wie wil.

De BuurtBalie

(inloop)

Elke 2e maandag

Van de maand

 

11:00 -12:00u

 

11 september

 9 oktober

13 november

11 december

 

Maatschappelijk Spreekuur (BuurtBalie)

Elke tweede maandag  van de maand is er tussen 11:00 en 12:00 uur een maatschappelijk werker van Welzin aanwezig. Zij/hij kan u helpen met al uw vragen over (energie) subsidies, formulieren, opvoeding, buurt, en meer. U hoeft geen afspraak te maken, maar kan gewoon binnenlopen.

Van harte welkom!

Voor en na het gesprek kunt u blijven voor een kop koffie, en gezellig praatje, want het vindt gewoon plaats tijdens de vaste inloopmomenten van Inloophuis Soest.

 

2 wekelijks op maandagmiddag

14:00-16:30 uur.

 

21 augustus

4 en 18 september

2, 16 en 30 oktober

6 en 20 november

11 december

Crea middagen

(inloop)

Bent u creatief?  En wilt u dat ook wel eens samen doen?  Dan bent u welkom en neem uw eigen project mee. Het inloophuis verzorgt de gezelligheid en koffie/thee en zorgt voor de juiste ambiance.

Zoekt u naar een groep en inspiratie dan bent u ook welkom. Er zijn vrijwilligers met creatief talent die voor elke crea middag alles hebben voorbereid voor u om mee te doen.

Tijdens de gewone openingstijden

 

EXTRA – Jeu de Boules middag

vanaf 16 uur

op 7 september a.s.

 Spelletjes

 Jeu de Boules

Wilt u graag mensen vinden die van dezelfde spellen houden?  Tijdens de koffieochtenden wordt er rummikub gespeeld. Dammen, schaken e.a. spellen zijn aanwezig of als u van actie houdt: sjoelen of Jeu de Boules.

 

Alles wordt kosteloos aangeboden