Activiteiten

januari t/m april 2024

 

Huiskamer (vrije inloop)

Elke maandag

en vrijdag

 

10:30-12:30u

E e n  p l e k  w a a r  i e d e r e e n  w e l k o m  i s  om iemand te ontmoeten – een praatje te maken – gewoon even niet alleen te zijn – een spelletje te doen – een krantje te lezen – mee te doen aan een activiteit als in een  h u i s k a m e r

 

Om 12:00 uur is er een lichte lunch, voor wie wil.

 

De BuurtBalie (vrije inloop)

Elke 2e maandag

Van de maand

 

11:00 -12:00u

 

 

12 februari

11 maart

 8 april

 

 

Maatschappelijk Spreekuur (BuurtBalie)

Elke tweede maandag  van de maand is er tussen 11:00 en 12:00 uur een maatschappelijk werker van Welzin aanwezig. Zij/hij kan u helpen met al uw vragen over (energie) subsidies, formulieren, opvoeding, buurt, en meer. U hoeft geen afspraak te maken, maar kan gewoon binnenlopen.

Van harte welkom!

 

Voor en na het gesprek kunt u blijven voor een kop koffie, en gezellig praatje, want het vindt gewoon plaats tijdens de vaste inloopmomenten van Inloophuis Soest.

 

 

2 wekelijks op maandagmiddag

14:00-16:30 uur.

 

 

 8 en 22 januari

 5 en 19 februari

 4 en 18 maart

 15 en 29 april

Crea middagen (vrije inloop)

Bent u creatief?  En wilt u dat ook wel eens samen doen?  Dan bent u welkom en neem uw eigen project mee. Het inloophuis verzorgt de gezelligheid en koffie/thee en zorgt voor de juiste ambiance.

 

Zoekt u naar een groep en inspiratie dan bent u ook welkom. Er zijn vrijwilligers met creatief talent die voor elke crea middag alles hebben voorbereid voor u om mee te doen.

 

 

Tijdens de gewone openingstijden

 

 

Spelletjes

 

Wilt u graag mensen vinden die van dezelfde spellen houden?  Tijdens de koffieochtenden wordt er rummikub gespeeld. Dammen, schaken e.a. spellen zijn aanwezig of als u van actie houdt: sjoelen.

 

Alles wordt kosteloos aangeboden

flyer tot april 2024

Comments are closed.