Activiteiten

 

Kijk op onze pagina voor vrijwilligers

 

 

 

 

Huiskamer (vrije inloop)

Elke maandag
en vrijdag
10:30-12:30u
E e n   p l e k  w a a r   i e d e r e e n  w e l k o m   i s   om iemand te ontmoeten – een praatje te maken – gewoon even niet alleen te zijn – een spelletje te doen – een krantje te lezen – mee te doen aan een activiteit als in een   h u i s k a m e r
 Om 12:00 uur is er een lichte lunch, voor wie wil.
*Gesloten op Pinksteren, maandag 29 mei
Elke 2e maandag
Van de maand
11:00 -12:00u
  8 mei
12 juni
10 juli
 Maatschappelijk Spreekuur

De BuurtBalie (vrije inloop)

Elke tweede maandag  van de maand is er tussen 11:00 en 12:00 uur een maatschappelijk werker van Welzin aanwezig. Zij/hij kan jou helpen met al jouw vragen over (energie) subsidies, formulieren, opvoeding, buurt, en meer. Je hoeft geen afspraak te maken, maar kan gewoon binnenlopen.
Van harte welkom!
 Voor en na je gesprek kun je blijven voor een kop koffie, en gezellig praatje, want het vindt gewoon plaats tijdens de vaste inloopmomenten van Inloophuis Soest.
  2 wekelijks op maandagmiddag
14:00-16:30 uur.
17 april
1 en 15 mei
12 en 26 juni
10 en 24 juli

Crea middagen

(vrije inloop)

Ben je creatief?  En wil je dat ook wel eens samen doen?  Dan ben je welkom en neem je je eigen project mee. Het inloophuis verzorgt de gezelligheid en koffie/thee en zorgt voor de juiste ambiance.
Zoek je naar een groep en inspiratie, dan ben je ook welkom. Er zijn vrijwilligers met creatief talent die voor elke crea middag alles hebben voorbereid voor u om mee te doen.
*gesloten 29 mei