Activiteiten

[boc_spacing height=”1px”]

Activiteiten

December 2022 – Februari 2023

Huiskamer (vrije inloop)

Elke maandag

en vrijdag

 

10:30-12:30u

 

E e n  p l e k  w a a r  i e d e r e e n  w e l k o m  i s  om iemand te ontmoeten – een praatje te maken – gewoon even niet alleen te zijn – een spelletje te doen – een krantje te lezen – mee te doen aan een activiteit als in een  h u i s k a m e r

 

Om 12:00 uur is er een lichte lunch, voor wie wil.

 

De BuurtBalie (vrije inloop)

Elke 2e maandag

Van de maand

 

11:00 -12:00u

 

12 december

  9 januari

13 februari

Maatschappelijk Spreekuur (BuurtBalie)

Elke tweede maandag  van de maand is er tussen 11:00 en 12:00 uur een maatschappelijk werker van Welzin aanwezig. Zij/hij kan jou helpen met al jouw vragen over (energie) subsidies, formulieren, opvoeding, buurt, en meer. Je hoeft geen afspraak te maken, maar kan gewoon binnenlopen.

Van harte welkom!

Voor en na je gesprek kun je blijven voor een kop koffie, en gezellig praatje, want het vindt gewoon plaats tijdens de vaste inloopmomenten van Inloophuis Soest.

 

2 wekelijks op maandagmiddag

 

5 en 19 december

9 en 23 januari

6 en 20 februari

14:30-16:30 uur.

Crea middagen (vrije inloop)

Ben je creatief?  En wil je dat ook wel eens samen doen?  Dan ben je welkom en neem je je eigen project mee. Het inloophuis verzorgt de gezelligheid en koffie/thee en zorgt voor de juiste ambiance.

Zoek je naar een groep en inspiratie, dan ben je ook welkom. Er zijn vrijwilligers met creatief talent die voor elke crea middag alles hebben voorbereid voor u om mee te doen.

 

 

Kerst 2022  Welkom tweede kerstdag!

Deze maandag verplaatsen we ons naar de middag vanaf 14u. We zijn open voor iedereen die met kerst gezelligheid zoekt. Ook de kids zijn welkom. In stijl van het inloophuis kunt u zonder opgave binnenlopen. Maar even een  belletje wordt ook gewaardeerd. Wanneer u dat leuk vindt neemt u een bordspel of een puzzel mee. Wilt u muziek maken?  Neem uw instrument mee.

U kunt ons helpen…..!

Om dit mogelijk te maken is extra hulp welkom.  U kunt iets lekkers brengen voor onze gasten of komen als vrijwilliger en  uw aandacht geven.  Graag uw opgave hiervoor. Reina 0650 424 611

 

Oud jaar 2022

Oliebollenactie en inloophuis,

samen op 30 december

Deze laatste vrijdag van het jaar wordt ook een heel bijzondere dag voor het inloophuis.  Er worden oliebollen gebakken en u kunt ze proeven!

Het hele gebouw staat in het teken van de oliebollen.  We doen dat samen met de andere gebruikers. 

U bent welkom zoals gewoonlijk om 10.30 uur tot 12.30 uur voor aandacht van ons.  Maar de oliebollen actie is er  de hele vrijdag 30 en zaterdag 31 dec. 

U bent welkom!  

 

 

Alles wordt kosteloos aangeboden

 

 

Bent u een Gastvrouw/heer of vrijwilliger?

 

Door de toename van bezoekers hopen we op uitbreiding van ons team. Je bent welkom.

 

Kijk op onze pagina voor vrijwilligers